Tranzacționarea opțiunilor binare câștigă rapid popularitate. Acest lucru se datorează avantajelor semnificative ale acestora, față de tranzacțiile cu acțiuni clasice. În primul rând, analiza pieței necesită mai puțin efort și timp. În al doilea rând, nivelul de profit generat de opțiunile binare este mai mare, iar riscul pierderilor este mult mai mic. Având în vedere că opțiunile sunt foarte diferite de bursa de valori tradițională, este interesantă comparația celor două metode de analiză folosite de traderi, pentru a afla care dintre ele îi ajută cel mai mult pe traderii de opțiuni și le asigură succesul.

Principiile analizei

Toate principiile analizei aplicate piețelor de acțiuni pot fi împărțite în analiză fundamentală și analiză tehnică.

Analiza fundamentală se adresează tendințelor politice și economice globale. Aceasta are în vedere orice evenimente care pot avea un impact asupra dinamicii prețurilor și a disponibilității activelor. Pentru a ajunge la un nivel de înțelegere care să poată garanta o rentabilitate mare a tranzacțiilor în mod constant, este necesară nu doar auto-instruirea îndelungată și cunoașterea aprofundată a principiilor pieței. De asemenea, trebuie studiat cu atenție obiectul prognozelor, adică activele. 0215480

Analiza tehnică se referă la metodologie: traderul analizează direct graficele care reflectă modificarea prețurilor. Mulți sunt de părere că fluctuațiile din grafic reflectă cu acuratețe orice modificări, indiferent de sursa acestora și că nu trebuie alocat timp și efort studierii altor informații.

Actorii de pe piața opțiunilor binare, precum și traderii forex sau de pe bursele de valori sunt foarte interesați de o metodă de încredere și rapidă de anticipare a dinamicii prețurilor. Pe baza necesităților și a caracteristicilor fiecărui tip de tranzacționare, se poate presupune că opțiunile binare nu necesită un studiu atât de amănunțit al tendințelor, având în vedere că obiectul tranzacției este direcția în care se produce modificarea, fără a ține cont de sumă și de diferența de preț.

Traderii cu experiență efectuează o analiză complexă pentru a anticipa evoluția prețurilor în viitor. Toate presupunerile au la bază grafice cu prețurile activelor. Și doar după ce participă la instruire iau decizia cu privire la opțiunea pe care o vor cumpăra și pentru cât timp.

LEAVE A REPLY