Brokerul Anyoption pentru tranzacționarea prin Opțiuni Binare este o altă companie înregistrată în Cipru. Brokerul oferă cea mai mare platformă de tranzacționare din lume care este în conformitate cu regulamentele din Uniunea Europeană.

În ceea ce privește reglementarea din Uniunea Europeană, Anyoption deține o multitudine de certificate și licențe eliberate de cele mai mari și importante autorități, care sunt cunoscute de numeroși traderi. Iar în ceea ce îi privește pe începătorii în tranzacționarea cu opțiuni binare, îi informăm că activitatea Anyoption este controlată în Germania, Franța, Spania, Italia și alte țări din Uniunea Europeană, inclusiv Cipru.

Brokerul Anyoption există din 2008. Astăzi este cea mai veche companie de pe piață. În tot acest timp, brokerul pentru tranzacționarea prin opțiuni binare nu a primit multe plângeri din partea traderilor. Anyoption nu și-a pierdut popularitatea. Cei mai vechi clienți ai companiei continuă să îi acorde încredere. În același timp noii brokeri investesc fonduri și lucrează pe această platformă.

Crearea unui cont la brokerul AnyoptionAnyoption1

Pentru a crea un cont la acest broker, trebuie să parcurgi trei etape. Prima etapă: completarea unui formular special cu datele personale. Aceasta te va transfera către spațiul tău de lucru. Acolo trader-ul efectuează un depozit prin oricare din mijloacele disponibile (VISA, MasterCard, Webmoney, transferuri bancare, etc.). La prima plată, brokerul Anyoption va solicita parcurgerea verificării. Această procedură este obligatorie pentru majoritatea companiilor care operează pe piață. Pe de o parte brokerul previne spălarea banilor, iar pe de altă parte, acest lucru este mai sigur pentru trader.

Brokerul pentru tranzacționarea prin opțiuni binare Anyoption oferă numai un singur tip de cont de tranzacționare cu un depozit minim de 200 USD. Depozitele ulterioare din partea traderului încep de la 100 USD.

Un depozit minim de 200 USD oferit de Anyoption în principiu nu poate fi considerat unul considerabil. Majoritatea brokerilor cunoscuți pe piață oferă aproximativ aceeași sumă în ziua de astăzi. De asemenea acest depozit minim îți permite să începi într-adevăr să faci profit.

Platforma de tranzacționare Anyoption

Platforma de tranzacționare Anyoption este în multe privințe similară funcțional cu alte platforme de tranzacționare prin opțiuni binare. Aceasta îți permite să demarezi tranzacția și să vizualizezi rata actuală a activelor de bază.

În ceea ce privește funcționalitatea, platforma de tranzacționare Anyoption nu este diferită de alte terminale.

Este destul de ușor de utilizat. În vederea achiziționării unui contract, traderul selectează tipul de opțiune, activul de bază, direcția sau alte condiții prevăzute de contract, ora expirării și suma investită.

Se poate demara utilizarea platformei de tranzacționare Anyoption imediat după efectuarea depozitului minim la broker. Cu toate acestea, înainte de face acest lucru, vă recomandăm să vă acomodați cu contul de probă interactiv pentru a înțelege cum funcționează platforma.

Contul de probă Anyoption

Spre deosebire de majoritatea brokerilor care tranzacționează prin opțiuni binare, Anyoption a instituit propria strategie cu privire la contul de probă. Această platformă oferă un cont de probă interactiv, care vă oferă o imagine completă despre ce este exact platforma de tranzacționare Anyoption și ce caracteristici are.

Brokerul Anyoption oferă un cont de probă interactiv, care vă va permite cu doar câteva click-uri să vă obișnuiți cu platforma de tranzacționare.

Pe de o parte, faptul că un trader poate practica tranzacționarea cu ajutorul contului de probă este un dezavantaj semnificativ, iar pe de altă parte, brokerul Anyoption consideră că aceste conturi de instruire nu sunt în general utile pentru traderi. În orice caz, tot este mai bun decât nimic.

Tipuri de contracte. Activele de bază ale Anyoption

Brokerul Anyoption.com oferă clienților săi patru tipuri de contracte. Opțiunile clasice sau opțiunile binare sunt primele dintre acestea. Acest tip de contract implică stabilirea direcției modificării prețului față de prețul actual al activului respectiv.

Opțiunea + reprezintă al doilea tip de contract oferit de brokerul Anyoption. Această opțiune are o caracteristică interesantă. Poate fi vândută brokerului în orice moment (la o primă mai mică).Anyoption2

Un alt contract interesant oferit de Anyoption este opțiunea binară 0-100. În anumite scenarii, un trader poate cumpăra sau vinde contracte. Această opțiune este caracterizată de capacități extinse de profitabilitate. Cu toate acestea, cu cât este mai mare câștigul, cu atât este mai ridicat riscul.

La fel ca majoritatea brokerilor, Anyoption oferă o opțiune profitabilă, OneTouch. Îți oferă posibilitatea de a avea un câștig de până la 380%. Bineînțeles, această opțiune implică un risc mai ridicat și de aceea nu este recomandată tuturor traderilor.

Training oferit de brokerul Anyoption

Trainingul oferit de brokerul Anyoption include o înregistrare interactivă cu privire la cele dezbătute mai sus, un e-book, precum și articole specializate.  La fel ca și la alte companii, ghidul video este împărțit în traderi începători și traderi avansați.

Anyoption oferă tuturor clienților săi următoarele tipuri de materiale de training:

  • lecții video
  • e-book interactiv
  • articole

Tutorialele video oferite de Anyoption traderilor explică ce sunt opțiunile binare, care sunt caracteristicile acestui tip de contracte comerciale. De asemenea în tutorialele video, poți afla ce însemnă o analiză de piață, ce tipuri de analize de piață există.

E-book-ul în principiu este o copie a tutorialelor video. Este util și interesant  pentru cei care înțeleg mai bine textul scris decât materialele video. De asemenea prezintă aceleași aspecte ale piețelor financiare ca și tutorialele video.

Alertele de tranzacționare ale brokerului Anyoption

Să îți prezentăm acum sistemul de semnale ale brokerului Anyoption. În general, acest sistem nu este neapărat un sistem de semnale. Acesta este mai degrabă un sistem de instrumente avansate care indică opinia traderilor. Cu toate acestea, poate fi foarte util pentru mulți investitori, inclusiv pentru începători.

Ce câștig au cei care utilizează tranzacția live a brokerului Anyoption? În primul rând acestea sunt contracte pe care traderii le-au achiziționat pentru diferite active de bază. Mai exact, te poți alătura acestor tranzacții prin deschiderea propriei tale tranzacții în aceeași direcție.

Recomandăm să utilizezi acest instrument cu precauție. Chiar și traderii experimentați ajung la concluzii eronate din când în când. De aceea, înainte de a achiziționa contracte în baza acestor semnale, recomandăm să efectuezi propria ta analiză cu privire la activul respectiv. Dacă rezultatul tău coincide cu semnalul respectiv, acest lucru va fi numai în avantajul tău. Dacă rezultatul este contrar semnalului respectiv, va trebui să iei propria ta decizie, în funcție de opinia în care te încrezi cel mai mult. Ai de asemenea opțiunea să renunți la tranzacția respectivă.

Recenzii cu privire la Anyoption

Există recenzii în care anumiți traderi se plâng de faptul că brokerul nu plătește programele de bonusuri, forțând traderii să realizeze un anumit număr de tranzacții. O asemenea plângere nu este justificată. Traderii au obligația de a citi cu atenție condițiile privind bonusurile înainte să le accepte!

Unii traderi nu sunt mulțumiți de verificarea obligatorie. Cu toate acestea, niciun broker nu oferă în prezent posibilitatea de a tranzacționa fără o verificare.

Anyoption are de asemenea numeroase recenzii pozitive. Traderii chiar obțin profit colaborând cu această companie. Le puteți verifica citind comentariile cu privire la articol.

Avantajele și dezavantajele AnyoptionAnyoption3

Vă prezentăm mai jos o descriere pe scurt a recenziei noastre cu privire la brokerul Anyoption cu evidențierea în special a avantajelor și dezavantajelor companiei:

  • + Broker de încredere pe piață din 2008, reglementat în UE
  • + Platformă simplă și intuitivă
  • + Posibilitatea de a planifica individual contractele
  • + O varietate de materiale de training
  • + Posibilitatea de a copia cei mai buni traderi ai brokerului Anyoption

Dezavantajele acestui broker constau poate în lipsa oportunității de a efectua o analiză a platformei, precum și în depozitul minim destul de ridicat de $200. Acesta din urmă nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru cei care au intenții serioase de a câștiga bani pe piețele financiare.

LEAVE A REPLY