Binatex este partenerul tău de încredere în tranzacționarea cu ajutorul opțiunilor binare. Poți câștig bani din previziuni privind fluctuațiile prețurilor, utilizând un sistem simplu și intuitiv pentru începători. Binatex îți permite să câștigi bani de acasă, utilizând un carnețel sau un smartphone.

Este o soluție profitabilă pentru cei care fac eforturi pentru a avea succes și a scăpa de dificultățile financiare. Cu apariția opțiunilor binare, acest lucru a devenit mult mai ușor, iar cu ajutorul platformei Binatex acest lucru este chiar de două ori mai benefic și mai rapid. Reprezintă alegerea optimă pentru cei care doresc să câștige bani de acasă cu ajutorul intelectului lor.

Chiar dacă nu deții experiență în tranzacționare, în câteva minute poți realiza cele mai profitabile tranzacții doar stând în fața calculatorului în confortul canapelei tale. Sistemul este setat astfel încât să minimizeze riscurile aferente tranzacționării. Suma pe care poți să o pierzi este limitată de tranzacția finalizată.Binatex1

Binatex reprezintă o sursă sigură de profit pentru oricine care s-a gândit vreodată să își schimbe meseria și să facă ceva care să fie interesant și profitabil în același timp. Datorită fluctuațiilor prețurilor, poți câștiga bani cu ajutorul opțiunilor binare chiar și cu investiții minime.

Activitatea Binatex este guvernată de CySEC și se adresează țărilor din Europa de Vest și Orientul Mijlociu.

Termenii tranzacționării:

 • Profit de până la 70-400%
 • Compensație pentru pierdere de până la 50%
 • Depozitul minim este de $10
 • Rata minimă este de $1
 • Versiune disponibilă pentru mobil

Platforma de tranzacționare

Beneficiile terminalului:

 • Tranzacționarea este disponibilă pentru începători
 • Un set excelent de active financiare
 • Securitate furnizată de Web Protocols

Depozitarea de fonduri în contul Binatex este posibilă prin VISA, MasterCard și alte sisteme de plată.

Training

Pe site-ul Binatex poți găsi o sesiune complexă de training care include următoarele materiale de studiu:Binatex2

 1. O secțiune detaliată de Întrebări Frecvente care oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări din partea celor care tranzacționează pe platformă.
 2. Tutoriale video – principiile de bază ale tranzacționării, strategii de tranzacționare, video pe diferite subiecte, etc.
 3. Conferințe vido organizate de brokeri profesioniști.
 4. eBook complet privind tranzacționarea cu ajutorul opțiunilor binare.
 5. Bază de date cu privire la condițiile pieței bursiere.
 6. FAQ
 7. O varietate de instrumente de tranzacționare pentru companii (caracteristici, date privind timpii cotațiilor, etc.).

Cât de util îți va fi trening-ul oferit de Binatex? Prin simpla prezentare a platformei de training, orice începător în tranzacționare poate obține informațiile necesare într-un timp foarte scurt în vederea demarării unei tranzacționări de succes cu ajutorul opțiunilor binare.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui broker inovator pentru tranzacționarea cu ajutorul opțiunilor binare în condiții profitabile și loiale, precum și a unui terminal avansat cu indicatori de tranzacționare, care să ofere un excelent serviciu analitic și un nivel ridicat de plată, compania Binatex este alegerea perfectă pentru tine. Brokerul inovator pentru tranzacționarea cu ajutorul opțiunilor binare este la curent cu ultimele dezvoltări și tehnologii privind piața de tranzacționare cu ajutorul opțiunilor binare și a reușit să transforme tranzacționarea cu ajutorul opțiunilor binare în 6o de secunde într-un instrument care oferă un profit stabil.

LEAVE A REPLY