Este totul atât de simplu, încât orice persoană angajată în tranzacționare sau într-un schimb, în particular opțiuni, va reuși să câștige un venit de sute de ori mai mare decât salariul lunar pe care îl primește în prezent? Și, desigur, merită să te uiți la calitățile pe care le au acești traderi care au succes. E clar că, la fel ca toți oamenii, ei sunt foarte diferiți unul de celălalt. Cu toate acestea, ei au aceste lucruri în comun:

  • calculare la rece. Un trader care este capabil să câștige atâția bani nu poate pur și simplu să joace la noroc sau să facă mișcări impulsive. Doar plasând logica și calculele pe primul loc te poți aștepta la profit. 218200
  • capacitatea de a aștepta. În general, acești traderi tranzacționează loturi și opțiuni are valorează nu 10 dolari, ci 1000 sau chiar mai mult. Și ei nu fac 25 de tranzacții pe zi, ci, în schimb, una sau două pe săptămână sau pe lună. Dar ei au mare încredere în calculele lor și pot afirma în mod rațional că prețul va merge exact acolo unde au prezis.
  • În sfârșit, acești traderi sunt interesați de fapt de ceea ce se întâmplă pe piață, sunt foarte familiarizați cu analiza tehnică și cu starea economiei globale. Și, în plus, nu le este frică de obstacolele temporare și nu se tem să își asume riscuri într-un sens bun. Lucrul cu schimbul de acțiuni este întotdeauna riscant, dar este o oportunitate să obții mai mult decât ai obține ca angajat cu normă întreagă.

Cum să începi să tranzacționezi?

Dacă vrei să începi să tranzacționezi opțiuni, atunci cu siguranță ești interesat mai mult de oportunitățile pe termen lung, dar cum poți câștiga mai exact în săptămânile și lunile următoare? Pentru a-ți face afacerea să meargă bine, este de dorit să aderi la următoarele reguli:

  • învață constant și consultă materiale noi. Dacă nu poți face analiza tehnică de bază și nu ești capabil să analizezi diagrame, e mai bine să nici nu începi să tranzacționezi. Ei bine, îți poți dezvolta aceste abilități fără niciun risc, tranzacționând într-un cont demo.
  • trebuie să ai o strategie clară. Întâmplător, fiecare strategie are o rată de profitabilitate. Cel mai bine este să alegi o strategie care are o profitabilitate medie, dar implică, de asemenea, riscuri minime. Cel mai des, strategia de profitabilitate este determinată ca rată a dobânzii. Astfel, dacă este, de exemplu, 60% pe lună, înseamnă că în această perioadă poți transforma 100$ în 160. Iar o mie, respectiv, în 1600. Din acest motiv, este de dorit să crești depozitul în mod continuu, astfel ca după fiecare retragere de fonduri, să ai puțin mai mult decât ai avut ultima dată. 24848400

Vorbind în general, strategia corectă pentru un trader novice – nu te baza direct pe munții de aur și încearcă să înveți această profesie, folosind toate oportunitățile care sunt disponibile în prezent. Astfel, succesul va apărea în scurt timp.

LEAVE A REPLY