De obicei, începătorii preferă analiza fundamentală. Motivul pentru care resping metoda tehnică este faptul că aceasta are la bază elemente de matematică și termeni din geometrie. Mulți cred că aceste informații nu sunt ușor de citit și de analizat.

Analiza tehnică asigură profit într-un număr mare de cazuri, cu o probabilitate de 60-80%. Este o performanță foarte atrăgătoare. Numeroase sisteme de tranzacționare au la bază mecanisme ușor de înțeles și, pe termen lung, fac posibilă obținerea unor profituri mai mari.

Analiza fundamentală necesită o bună cunoaștere a evoluției pieței pe termen lung și înțelegerea corelațiilor și a principiilor dinamicii acesteia. Pentru a deveni expert în acest domeniu, trebuie să înțelegeți dezvoltarea economică în contextul relațiilor dintre țări și dintr-un număr mare de țări.

Este important să înțelegeți că o trecere rapidă în revistă a știrilor despre situația economică și socială din lume și a prognozelor experților vor fi insuficiente pentru a calcula cu precizie tendințele schimbărilor în ceea ce privește prețurile activelor. În mod ideal, analiza fundamentală ar trebui efectuată de experți cu un profil corespunzător de studii superioare. Sau, cel puțin, de persoane foarte bine informate, care sunt dispuse să petreacă multe ore pentru a înțelege principiile, pe lângă informațiile relevante.

S-ar putea face o paralelă cu un proiect de construcție. Dacă îți propui să construiești o casă pentru a trăi mulți ani în ea o viață confortabilă, ai nevoie de o fundație solidă și de materiale de calitate. Pregătirea riguroasă pentru rezultate de durată și foarte eficiente este analiza fundamentală. Dacă îți propui să construiești o cabană de vară, în momentul în care sezonul deja se apropie, nu trebuie decât să ridici niște pereți din placaj, îi acoperi cu un acoperiș și te muți în cabană. Aceasta este analiza tehnică. Aceasta are rezultate din când în când, aproape fără niciun fel de instruire prealabilă. 0510520555

Din cele de mai sus, se poate concluziona că fundațiile analizei tehnice și fundamentale, atunci când sunt tranzacționate opțiuni binare, sunt foarte asemănătoare în ceea ce privește principiile cheie folosite de unele burse de valori la tranzacționare. În plus, o analiză detaliată a metodelor conduce la concluzia că analiza fundamentală este complexă și necesită o bună cunoaștere a domeniilor sociale, economice și financiare. Pe de altă parte, analiza tehnică este mai specifică și mai ușor de înțeles fără pregătire.

LEAVE A REPLY