Puteți folosi informațiile din alte rețele. Alertele de tranzacționare pot fi plătite sau gratuite. Prețul nu este un indicator direct al calității. Atunci când alegeți cea mai bună alertă pentru dvs., selectați cu atenție sursa, testați riguros dacă datele sunt de încredere, aplicându-le practic.

Evident, nu are niciun rost să alegeți alertele pentru activele pe care nu le veți tranzacționa. Dacă încă nu v-ați hotărât ce activ să alegeți și nu aveți suficiente cunoștințe despre natura acestora, este recomandabil să le alegeți pe cele simple. Euro, aur, petrol – valută și mărfuri. Acțiunile și indicii sunt mai dificil de prognozat. Acestea pot fi lăsate deoparte, ocupându-vă de ele mai târziu. Specialiștii cu experiență recomandă să începeți cu un singur activ sau cu un număr mic de active, pentru a învăța treptat caracteristicile acestora. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să câștigați în cele din urmă independența totală pe piața opțiunilor. 5324215454

Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă la alte caracteristici ale alertelor din cadrul aceleiași actualizări. Alegeți-le astfel încât să corespundă stilului dvs. de tranzacționare. Fiți atenți la volumul de informații, la frecvența actualizărilor, la perioada prognozei. Dacă lucrați cu opțiuni zilnice, alertele de modificare a cotațiilor la câteva ore vor fi inutile pentru dvs. Majorarea și scăderea prețurilor se pot repeta de câteva ori în decurs de o oră. Prin urmare, selectați cu atenție cel mai bun interval de alertare.

De exemplu, în cazul în care cumpărați opțiuni la oră de mai multe ori pe zi, actualizarea pentru alerte de a doua zi va fi complet irelevantă. Discutați în detaliu despre toate informațiile și asigurați-vă că nu ratați nimic. Doar o selecție individuală și atentă a alertelor vă va oferi instrumentele pentru tranzacționarea cu succes și profitabilă de opțiuni binare.

Cum puteți testa alertele?

Puteți face acest lucru cu ajutorul opțiunilor cu valoare redusă sau, mai bine, puteți folosi un cont demo cu o sumă de bani demo, pentru a nu vă risca fondurile proprii. Pentru un test la scară reală, suma existentă în conturile demo trebuie să fie egală cu depozitul cu care intenționați să începeți tranzacționarea reală. Astfel, veți evita riscul pierderii fondurilor și vă veți face o idee despre calitatea informațiilor. Veți înțelege dacă o alertă este de încredere sau nu. Un avantaj suplimentar va fi experiența în gestiunea depozitelor. Fiecare trader definește cea mai bună schemă de frecvență, durată și costuri a opțiunilor cumpărate.

Este ușor să înțelegeți dacă puteți să vă bazați sau nu pe recomandările primite. Folosiți-le pentru a cumpăra opțiuni și urmăriți rezultatul. Pentru o testare corespunzătoare este important să urmați cu strictețe instrucțiunile privind folosirea alertelor test. Aplicate corect, minimum trei prognoze din cinci trebuie să se adeverească. Efectuați câteva tranzacții pentru a vedea câte dintre acestea sunt profitabile. 543523454

Chiar dacă performanța alertei este uimitoare și câștigați toate tranzacțiile la rând, nu vă grăbiți să treceți la depozitul real sau să vă abonați la primirea periodică a alertelor. Asigurați-vă că alertele au o calitate constantă. Pentru aceasta, așteptați și repetați testul alertelor în ziua următoare. Dacă testul are succes, puteți începe tranzacționarea reală. Având o sursă de alerte demonstrată și de încredere și cu experiența dvs. inițială, puteți începe să tranzacționați opțiuni binare.

LEAVE A REPLY