Una dintre cele mai eficiente și relativ sigure modalități de a face bani cu opțiunile binare este investiția în contul PAMM. În acest articol, ne vom uita la caracteristicile acestui tip de investiție, vom face distincția între avantaje și dezavantaje. În plus, în concluzie, dorim să vă prezentăm procedurile necesare pentru investiția în PAMM în opțiunile binare.

Ce este contul PAMM?

De fapt, investiția într-un cont PAMM înseamnă transferul banilor investitorului în fondul traderului, care va folosi aceste fonduri pentru a tranzacționa opțiuni binare. Deși contul aparține traderului, totuși, nu are acces direct la banii investitorilor săi, fiind deschisă doar posibilitatea de a intra în contracte. Când traderul mărește capitalul, el primește o recompensă, iar fondurile câștigate sunt taxate automat și pot fi retrase din sistem sau puse la dispoziția traderului pentru investiții ulterioare.

Dacă traderul a suferit o pierdere, nu primește nimic și pierderile în acest caz sunt suportate de investitor. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că traderul nu are nimic de pierdut și că tot ceea ce dorește este să aibă acces la banii investitorului. Când deschizi un PAMM, traderul investește o anumită sumă (așa-numitul capital de control), iar această sumă este utilizată în tranzacțiile cu opțiuni binare pe aceleași principii ca banii investitorului. Cu alte cuvinte, traderul poate cumpăra un contract pentru banii investitorului fără să-și folosească propriile fonduri, iar sistemul asigură o distribuție uniformă a banilor. Astfel, traderul își riscă propriul capital și, în același timp, potețialii investitori, evaluând posibilitatea investiției într-un PAMM, pot vedea dimensiunea capitalului. 0548665

Dacă investitorul vede că traderul însuși pune o sumă decentă, asta vorbește despre seriozitate și despre faptul că traderul probabil se va abține de la riscuri care nu sunt necesare în tranzacționare, asigurând astfel siguranța banilor investitorului.

Platforma PAMM din punct de vedere tehnic

Acum să vorbim despre ce este PAMM din punct de vedere tehnic și ce înseamnă acronimul. Astfel, PAMM (Percent Allocation Management Module = Modulul de Administrare a Alocării Procentajului) este o soluție de software care îți permite să automatizezi procesele de transfer al banilor în fonduri. Din descifrarea acronimului, devine clar că ideea cheie a sistemului PAMM este alocarea automată a fondurilor și bunurilor investitorului către trader la momentul tranzacției. Respectiv, este distribuirea automată a profiturilor și pierderilor după închiderea tranzacției. Astfel, ca rezultat al unei tranzacții profitabile, investitorul vede creșterea balanței contului său (în panoul de bord al investitorului), traderul vede, de asemenea, creșterea fondurilor, care îi aparțin lui personal.

Sistemul nu doar că oferă posibilitatea transferului automat de fonduri, ci și o plată automată, investitorul putându-și retrage banii, lucru care nu poate fi prevenit în niciun fel de trader. Cu toate acestea, câteva restricții pot fi necesare pentru a obține stabilitatea procesului de tranzacționare, deoarece retragerea banilor de către investitori în momentul în care afacerea este încă deschisă e imposibilă din motive evidente. 7654645

Mai departe, sistemul PAMM care distribuie automat fondurile oferă un grad ridicat de protecție a intereselor participanților. De exemplu, un trader nu poate pur și simplu să „dispară” cu banii investitorilor, pur și simplu pentru că nu are nicio modalitate de a-i scoate din sistem. În schimb, când investitorul are profit, nu poate evita să-l compenseze pe trader, după cum am menționat deja, deoarece sistemul reține automat comisionul din balanță la închiderea fiecărei tranzacții.

LEAVE A REPLY