Negocierea opțiunilor binare, la fel ca toate tipurile de negociere de la bursa de valori, reprezintă un proces care necesită nu doar cunoștințe și aptitudini de negociere din partea traderului, ci și un consum mare de timp.

Pe de altă parte, avantajul opțiunilor binare este că traderul nu trebuie să petreacă prea mult timp pe piață. În definitiv, la cumpărarea unei opțiuni, nu va trebui să ții evidența „destinului” acesteia, deoarece totul devine clar la timpul expirării și, de obicei, traderul nu poate schimba nimic.

Totuși, toate celelalte puncte care sunt valabile, de exemplu, pentru un trader Forex, sunt la fel de valabile în relație cu opțiunile. În special –trebuie să petreci mult timp căutând semnale de tranzacționare. În consecință, apare întrebarea – e posibil să faci asta fără ele? Putem avea încredere în toți robiții de tranzacționare sau, așa cum sunt numiți „boți”? Chiar e posibil pentru  tranzacționarea opțiunilor? Și cel mai important – cât de mare este cererea și cât sunt de folositori?  2052120

Trei moduri de a negocia la bursa de valori

De fapt, ideea de a folosi roboți sau sisteme de tranzacționare automată nu e nouă. Atât la valută, cât și la bursa de valori, asemenea roboți sunt folosiți în mod regulat. Și există trei moduri de negociere, dacă vorbim în mod expres de folosirea a astfel de sisteme.

Prima opțiune este o tranzacționare complet independentă, când traderul nu folosește niciun sfat și face tranzacțiile el însuși. Acest lucru necesită o prezență pe termen lung pe piață, precum și o înțelegere profundă a tot ceea ce se întâmplă acolo. În același timp, această opțiune anume poate fi numită cea mai bună, deoarece tranzacționarea cu înțeles îți aduce mai multe profituri.

A doua opțiune – folosirea consultanților. Consultanții nu sunt roboți. Aceștia pot fi prezentați în diferite forme. De la sfaturile gratuite sau bazate pe taxă, care îți vor fi trimise prin poștă sau telefon, la programe speciale pentru a te ajuta să nu ratezi momentul exact al achiziționării unei opțiuni avantajoase.

În cele din urmă, a treia opțiune –  atunci când totul e făcut complet fără participarea traderului. Adică, traderul pur și simplu vine pe site-ul unui broker, lansează un anumit program, setează termenii de tranzacționare și programul tranzacționează în totalitate pe cont propriu, făcând achiziții ale opțiunilor în momentele care i se par cele mai favorabile.  0154520

Cât de profitabil e? Pe de o parte, desigur, e benefic, deoarece nu trebuie să îți irosești timpul și tot ai un venit. Pe de altă parte, a fi trader e o profesie ca oricare alta și aici, de asemenea, o anumită persoană nu poate face acest lucru fără a-și „investi” timpul, energia și abilitățile intelectuale. Visul că totul „va fi făcut de la sine” și că banii îți vor veni fără a face nimic se transformă adesea într-o dezamăgire, deoarece roboții nu pot doar să câștige, ci și să piardă bani. Cel puțin, aceștia necesită monitorizare zilnică. Cel mult, ar fi bine să știi exact cum funcționează sistemul, care sunt punctele forte și slabe, când și cu ce active de bază sunt atinse cele mai bune rezultate. Doar atunci poți aștepta ca robotul tău să tranzacționeze cu succes.

LEAVE A REPLY