Deci, ce trebuie făcut pentru a aplica această strategie în opțiunile binare?

Întâi, ar trebui să corelezi depozitul cu o tranzacție minimă. Tranzacția trebuie să fie de o valoare mai mică. De exemplu, în cazul în care depozitul este de 250 euro, poți cumpăra opțiuni care costă 1 euro. În acest caz, trebuie să ai un număr foarte mare de tranzacții nereușite, una după alta, pentru a-ți pierde depozitul (8-9 tranzacții). Dar, dacă începi cu o valoare de 20 euro, vei pierde totul cât ai clipi.

În al doilea rând, este preferabil să nu se utilizeze aceleași active de bază de mai multe ori la rând. Dacă ai prezis creșterea cursului valutei euro și ai pierdut, nu ar trebui să faci mai mult de un contract de cumpărare sau de vânzare.

În al treilea rând, dacă utilizezi strategia Martingala, opțiunile foarte scurte, de un minut și 30 de secunde, sunt cea mai bună alegere pentru tine. Un trader care gândește logic consideră că este dificil de prezis care va fi prețul peste câteva secunde. Este aproape imposibil. Tu și alți traderi sunteți în aceeași situație. Apropo, este important să lucrezi cu un broker care plătește prețul opțiunii integral, în cazul în care poziția este închisă la prețul la care a fost deschisă inițial. Atunci când tranzacționezi opțiuni la minut, probabilitatea acestui eveniment este foarte mare, astfel încât nu ar trebui să îți pierzi banii.

Și nu în ultimul rând, nu tranzacționa împotriva tendinței. Dacă observi o creștere a Euro, ar trebui să cumperi. Dacă valoarea aurului scade, atunci vinde. 654234233

Dacă folosești și alte metode de tranzacționare, în afară de sistemul Martingala (indicatori, linii), acestea ți-ar permite un venit stabil, nu ca în cazul jocurilor de noroc, ci ca al unui membru real al pieței.

Cum câștigi cu opțiunile One Touch

Opțiunile binare reprezintă o oportunitate perfectă de a-ți crește profiturile. Profitul este unul dintre parametrii care fac tranzacționarea de opțiuni atât de populară. De regulă, în majoritatea cazurilor, fiecare tranzacție îți poate aduce un profit de 60-85%. Spre exemplu, dacă cumperi opțiuni cu 10 euro, veniturile tale pot ajunge la 16 – 18,5 euro. Asta nu este rău deloc, luând în considerare faptul că riscurile de tranzacționare cu opțiuni sunt mici și predictibile, în comparație cu Forex și cu alte burse.

Cu toate acestea, este foarte clar că mulți traderi își doresc câștiguri cât mai mari ce pot depăși 85%. Pentru acești clienți, brokerii au creat opțiunile One Touch.

Ce este „One Touch”?

One Touch nu este o opțiune binară clasică, pentru că, în acest caz, este important nu doar dacă prețul va fi mai mare sau mai mic decât nivelul actual, ci și în ce direcție se va îndrepta și cât de departe de punctul curent.

Pentru a ști situația în care One Touch este profitabilă, diagrama de preț trebuie să ajungă la punctul indicat în timpul deschiderii poziției. Totul este simplu și aici. În cazul în care prețul a atins acest punct, opțiunea este considerată profitabilă și tu primești banii. Cât? Depinde de cât de departe a fost punctul pe care l-ai selectat din prețul inițial la deschiderea poziției. Prin urmare, un trader are posibilitatea de a alege suma pe care să o câștige.

În unele cazuri, opțiunea One Touch a crescut profiturile cu 100%, uneori chiar și cu 500% sau mai mult. Drept urmare, poți câștiga 500 euro cu doar 100 euro per depozit cu o singură tranzacție într-un timp foarte scurt. Nu este de mirare că opțiunile binare de acest tip sunt foarte populare.

Păreri pro și contra

Care este principalul avantaj al acestor opțiuni? Desigur, este faptul că acestea te pot ajuta să câștigi o mulțime de bani. Dacă utilizezi oportunitățile oferite de aceste opțiuni, poți face mai puține tranzacții decât în opțiunile Call / Put și să câștigi mult mai mult. Cu toate acestea, riscul de pierdere este mult mai mare; Prin urmare, strategia optimă a tranzacționării opțiunilor One Touch este o abordare serioasă a fiecărei tranzacții, și o utilizare a lor mai puțin frecventă.

Al doilea avantaj important al opțiunii One Touch este faptul că prețul trebuie să atingă punctul de care ai nevoie pentru a face profit. Este suficient să o facă o dată. Nu contează unde va fi prețul în momentul expirării opțiunii, peste nivel sau sub acesta. Poate ajunge chiar mai jos decât punctul în care a fost deschisă poziția. În cazul în care indicele estimat este atins, vei câștiga în mod automat bani. Apropo, majoritatea brokerilor „iau în calcul” o opțiune One Touch în momentul în care indicele estimat este atins. Cu alte cuvinte, poți deschide o poziție de lungă durată, de exemplu pe mai multe zile, dar poți face bani în câteva ore, în cazul în care evenimentul care determină validarea opțiunii are loc. Acest lucru este, de asemenea, foarte convenabil.

În ceea ce privește dezavantajele unei astfel de opțiuni, principala problemă ar fi, cu siguranță, un risc ridicat. Dar, de cele mai multe ori, este un risc acceptabil, deoarece profitul este mult mai mare decât în cazul în care utilizezi alte opțiuni. 654643543

Cu toate acestea, opțiunile One Touch nu tind să fie în mod regulat profitabile. Probabilitatea unei tranzacții de succes folosind opțiunile Call/Put este de 50%. Prețul poate merge în sus sau în jos, nu există o a treia cale. Cu toate acestea, în situația în care sunt utilizate opțiunile One Touch, probabilitatea unei tranzacții de succes este invers proporțională cu distanța care urmează să fie depășită față de prețul de la punctul inițial. Prin urmare, este important să se măsoare riscul în mod corect și să nu se încerce câștigarea unor sume uriașe cu o șansă foarte mică de materializare. Este mai bine să câștigi o sumă decentă, cu probabilitatea de atingere a obiectivul realist.

LEAVE A REPLY