Pentru început, ce sunt opțiunile binare în esență? În ciuda faptului că există câteva diferențe între tranzacționări și tranzacționarea de opțiuni, de exemplu, pe piața Forex, opțiunea binară supremă – sunt o tranzacționare de valută. Adică, revânzarea monedelor, a acțiunilor sau a bunurilor de larg consum.

Iar dacă vorbim despre activitatea traderului, adică persoana care este angajată într-o astfel de activitate, profiturile pe care le obține sunt caracterizate de următoarele trăsături.

Nu există o limită minimă sau maximă de profit. Pe de o parte, acest lucru nu este bun, deoarece nu există vreo garanție că vei câștiga ceva. Pe de altă parte este un lucru foarte bun, deoarece ai șansa de a câștiga aproape orice sumă. Astfel, tranzacționarea cu opțiuni poate fi într-adevăr o soluție bună pentru a înceta să mai fii dependent din punct de vedere financiar, dacă știi cum să o faci corect. 5485000

Câștigurile depind de cât de precise se dovedesc a fi predicțiile tale în legătură cu evoluția prețului unui anumit bun. Prin urmare, capacitatea de a face predicții corecte este esențială pentru trader. În mod natural, acest lucru trebuie învățat. Dacă vorbim despre diferența dintre tranzacționarea obișnuită a opțiunilor și tranzacționarea acțiunilor, în primul caz, nu trebuie să calculezi cât de mult va evolua prețul într-o direcție sau alta. Este suficient să prezici corect direcția. Din acest motiv, tranzacționarea opțiunilor este adesea mult mai profitabilă și cu siguranță mai ușoară decât tranzacționarea obișnuită a valutelor sau pe piața acțiunilor.

Pentru a începe să faci profit, trebuie să cumperi o opțiune sau câteva opțiuni. Deoarece opțiunea este un produs, trebuie cumpărată cu ajutorul banilor. Deci, nu putem spune că acest tip de tranzacționare nu necesită investiții. În plus, cu cât sunt mai scumpe opțiunile pe care le cumperi, cu atât va fi mai mare profitul tău. Deoarece este calculat, de regulă, ca procent din valoarea opțiunii pe care o cumperi. Iar dacă vei cumpăra o medie de 10 $, acesta este un nivel de profit, în timp ce 100 $ – este ceva complet diferit. Asta îi permite traderului să-și ajusteze profitul obținut.

LEAVE A REPLY