Opțiunile binare Broker EZTrader.com funcționează încă din 2008. Aceasta înseamnă că este unul dintre primii broker care oferă asemenea instrumente financiare și oportunități pentru traderi.

Spre deosebire de majoritatea brokerilor, EZTrader și-a dezvoltat propria platformă de tranzacționare pentru opțiuni binare și muncește constant pentru a o îmbunătăți. O caracteristică importantă a platformei sunt oportunitățile minunate pe care le oferă în termeni de tranzacționare de opțiuni binare.EZTrader1

Website-ul EZTrader.com aparține companiei cipriote WGM Services Limited. Unul dintre avantajele acestei companii este regulamentul său nu doar conform cu CySEC (Securitățile și Comisioanele de Schimb Cipriote), ci și cu directiva UE MiFID. Acesta este un semn de încredere și onestitate al EZTrader. Puteți avea încredere în el atât pentru investiții, cât și pentru retragerea profitului fără probleme.

Depozitul minim

EZTrader atrage utilizatori nu doar prin siguranța sa, ci și printr-o sumă mică de investit care să vă ajute să porniți pe drumul tranzacționării opțiunilor binare. Depozitul minim este de doar 100 de dolari, euro sau lire.

Cont demo

Brokerul EZTrader nu oferă un cont demo, cu toate acestea, acest dezavantaj este eclipsat de multe alte avantaje – un depozit minim, condiții avantajoase de tranzacționare și securitate la retragerea profitului.

Profitul din tranzacții și sumele tranzacționate

Profitul maxim într-o tranzacție cu opțiunile binare poate ajunge la 95%. Acesta este un procent foarte mare.EZTrader2

Investiția minimă la tranzacțiile pe platforma EZTrader este 10$. Investiția maximă este de 3.000$. Cu toate acestea, atunci când se tranzacționează mai multe opțiuni, suma unei investiții nu poate depăși 2.700$. Un alt fapt important este că volumul total de tranzacționare nu poate depăși 30.000$. Cu alte cuvinte, nu puteți deschide un număr mare de tranzacții, al căror total depășește 30.000$.

Tipuri de opțiuni

Platforma de tranzacționare proprietate a EZTrader oferă traderilor opțiunea clasică „60 de secunde” de a face tranzacții cu opțiunile binare (intervalul opțiunii poate fi de 60, 90 și 120 de secunde), precum și pe termen lung (zile, săptămâni, luni). Opțiunea de vânzare este o altă caracteristică foarte importantă – vă permite să vindeți opțiunea de la deschiderea tranzacției până la închiderea sa. Această caracteristică este utilă atunci când prețul nu evoluează în direcția așteptată. Astfel, cel puțin veți primi o compensație pentru greșeală.

LEAVE A REPLY