În ziua de azi, opțiunile binare au devenit o metodă populară de a câștiga bani. Dacă lucrezi în acest domeniu, poți avea un venit stabil, care depinde în totalitate de tine. Aceasta este o opțiune mult mai promițătoare decât să fii un angajat foarte prost plătit. Dacă alegi piața de opțiuni binare, poți fi o persoană liberă și independentă care primește o compensație remarcabilă pentru munca prestată.

Mulți ar crede că este doar un basm. Dacă totul este atât de ușor, de ce nu a început toată lumea să tranzacționeze opțiuni binare?

Trebuie să recunoaștem că nu este simplu. Mai mult decât atât, nu trebuie să te gândești că tot ce trebuie să faci este să te bazezi pe noroc și că asta te va ajuta să devii milionar în doar 2 săptămâni. Nicio persoană înțeleaptă n-ar crede asta. Opinii similare se pot găsi despre Forex sau bursă. Renunță la slujbă, începe să tranzacționezi și câștigă o grămadă de bani…

Cu toate acestea, tranzacționarea opțiunilor binare, la fel ca piețele de schimb valutar sau de acțiuni, este un loc de muncă și nu un joc sau divertisment. Aceasta înseamnă că, dacă dorești să obții ceva, va trebui să faci ceva. Cu toate acestea, nu este nimic gratis și cei care fac publicitate veniturilor foarte mari, în două săptămâni, nu reprezintă altceva decât piramide financiare. Ca rezultat, dai banii și acesta este finalul poveștii. 02510525112

Mulți oameni cred că tranzacționarea opțiunilor binare este la fel. Cu toate acestea, există diferențe importante. În scopul de a le face mai evidente, cele mai comune mituri despre tranzacționarea opțiunilor binare trebuie să fie demascate.

Mituri despre opțiunile binare

Primul mit „pozitiv” cu privire la opțiunile binare ca sursă de a obține venituri incredibile fără efort a fost deja demontat. Hai să continuăm.

Mitul numărul 1

„Dacă ceva nu merge, pot pierde totul și pot acumula datorii.”

Aceasta este o idee absurdă, dar mulți oameni cred asta și le este frică să încerce. Tranzacționarea opțiunilor binare implică faptul că nu pierzi mai mult decât ai depus inițial.

Bineînțeles, pentru mai multă siguranță, ar trebui să investești doar o sumă care nu va afecta standardele tale de viață, în cazul în care lucrurile nu merg cum ar trebui și pierzi (asta se poate întâmpla doar dacă ești începător). Nu trebuie să faci un împrumut pentru a începe să tranzacționezi. O sumă între 10 și 100 de euro ar trebui să fie suficientă.

Mitul numărul 2

„Tranzacționarea cu opțiunile binare este precum o loterie. Nimeni nu a câștigat vreodată ceva. Mai devreme sau mai târziu, oamenii vor pierde oricum.”

Apropo, aceasta este o modalitate bună de a gândi. În cazul în care consideri opțiunile binare precum o loterie, vei pierde mereu. Un lucru care se poate schimba este abordarea față de acestea. Spre deosebire de ruletă sau aparatele cu monede, unde este imposibil să se facă o estimare credibilă chiar și din punct de vedere teoretic, opțiunile binare permit o analiză, luarea unei decizii corecte și în cele din urmă obținerea unui profit. Nu câștigi cu ajutorul norocului, ci datorită efortului tău intelectual. Asta nu înseamnă că banii vin de nicăieri. Ai meritat și ai câștigat.

Mitul numărul 3  0521502055

„Oricine poate fi un trader și poate opera cu aceste opțiuni.”

Această idee este greșită. Dar cine poate? O persoană care este pregătită. Cel care nu a venit în speranța de a “stoarce” câțiva dolari din sistem și apoi să plece, ci să-l învețe și să-l înțeleagă. Cu alte cuvinte, aceasta este o persoană care își dorește să înțeleagă, în loc să obțină câștiguri imediate.

După cum s-a menționat înainte, cel mai important aspect este atitudinea corectă în ceea ce privește opțiunile binare. Nu ar trebui să te bazezi pe noroc, altfel vei pierde. În plus, trebuie să știi cum să te controlezi și să nu lucrezi la întâmplare, ci ghidat de reguli; aceasta presupune netratarea lor ca pe un joc de noroc. Viața reală arată că numai o astfel de persoană poate câștiga ceva.

LEAVE A REPLY