O situație în care brokerul opțiunilor binare nu se grăbește să plătească banii câștigați și apoi refuză complet să returneze banii pe care i-a depozitat investitorul este foarte neplăcută. Cu toate acestea, prevenirea acestor situații nu este întotdeauna posibilă, în special din moment ce brokerajul pe piața de servicii locală de investiții nu este reglementat virtual. Prin urmare, un trader trebuie să fie pregătit psihic pentru orice eveniment și să încerce să se gândească la toate situațiile care ar putea apărea.

Trebuie să menționăm că, în principiu, operatorul – escroc pur și simplu colectează fondurile sub pretextul oferirii de servicii pe piața de opțiuni binare, iar să-l forțezi să ramburseze banii e aproape imposibil. Teoretic, există probabilitatea implicării unor organizații de justiție prin agenții care aplică legea la diferite niveluri. Cu toate acestea, în practică, șansele ca la un moment dat să se returneze o anumită sumă sunt foarte mici.

În unele cazuri, când este vorba despre brokeri mari care operează cu licență, este posibilă rezolvarea problemei banilor prin contactarea celui care a emis licența. Cu toate acestea, în astfel de cazuri, refuzul rambursării are o justificare reală, deoarece organizația nu vrea să-și piardă licența „din senin”, pentru care a plătit mulți bani (în plus, obținerea acestor documente durează foarte mult timp).

Un sistem de plată 8752000

Soluția discutată mai jos nu constă în expunerea indirectă (sau directă). Există posibilitatea unei rambursări prin sistemele de plată prin care banii sunt transferați în contul brokerului. Însă acest mecanism funcționează doar când îți refinanțezi depozitul printr-un card bancar. Poate fi un card de la orice bancă, dar este necesar să poată susține unul dintre sistemele de plată – Visa sau MasterCard (logo-ul trebuie să se vadă).

Dacă depozitul este refinanțat altfel, de exemplu, prin sisteme de plăți electronice, nu va fi posibil. Prin urmare, atunci când decizi să îți refinanțezi depozitul, merită să iei în considerare posibilitatea de a plăti cu un card de credit – această alegere oferindu-ți șansa de a-ți recupera banii dacă brokerul vine dintr-o dată cu o escrocherie sau cu un caz convingător pentru care refuză înapoierea tranzacției.

LEAVE A REPLY