Profit Maximizer este utilizat de numeroși brokeri cunoscuți pentru tranzacționarea cu opțiuni binare. Pentru a vă activa  contul, este necesară efectuarea unui depozit de cel puțin 250 $ în contul unui broker de tranzacționare. Și asta este tot. Algoritmul de tranzacționare va face toată munca în locul dumneavoastră, deoarece este complet automat. Robotul de tranzacționare Profit Maximizer selectează compania de brokeri în funcție de locația dumneavoastră geografică, de nivelul de încredere prezentat de companie și de popularitatea sa. Se utilizează limba dumneavoastră maternă.

Din nefericire, aceste beneficii nu sunt disponibile cetățenilor Statelor Unite datorită restricțiilor legale de pe teritoriul țării lor. Restul cetățenilor lumii sunt norocoși pentru că au șansa să câștige bani cu acest robot de tranzacționare cu opțiuni binare.

Cum se tranzacționează cu Profit Maximizer?

Dacă utilizați acest robot de tranzacționare cu opțiuni binare, nu este necesar să analizați piața sau să încheiați tranzacții deoarece algoritmul face munca în locul dumneavoastră. Veți avea în continuare oportunitatea de a influența tranzacțiile, utilizând diferite instrumente de tranzacționare oferite de brokerul dumneavoastră, în cazul în care considerați că ceva este în neregulă sau doriți să dublați o poziție deschisă de tranzacționare.profit maximizer romania

Pe site-ul Profit Maximizer se declară că algoritmul garantează 70-75% din tranzacțiile reușite în modul automat. Nu putem afirma că acesta este un procent foarte ridicat, dar este totuși mult mai ridicat față de procentul obișnuit al celor mai de succes traderi. Acesta este capabil să multiplice rapid banii din contul dumneavoastră. Din nefericire, robotul de tranzacționare nu utilizează conturi de probă, așadar este necesară pregătirea completă a contului dumneavoastră de tranzacționare pentru ca  robotul să înceapă tranzacționarea.

Vă prezentăm în continuare modalitățile de tranzacționare cu Profit Maximizer. Puteți alege una din cele două modalități: puteți tranzacționa manual, utilizând robotul ca sursă de semnale de tranzacționare, sau puteți lăsa sistemul să tranzacționeze automat, fiind astfel capabil doar să urmăriți activitatea acestuia și să vizualizați rezultatele tranzacționării.

Dacă sistemul este eficient și vă aduce profit, puteți continua să îl utilizați și să le împărtășiți prietenilor informații cu privire la acesta. Dacă însă ceva este în neregulă sau considerați că Profit Maximizer este o escrocherie, puteți dezactiva tranzacționarea automată în orice moment și puteți continua să tranzacționați în mod independent cu brokerul cunoscut de dumneavoastră. În orice caz, banii dumneavoastră vor fi în siguranță cu brokerul în care aveți încredere, păstrați în contul dumneavoastră personal.

Unul din beneficiile Profit Maximizer constă în instrucțiunile pas cu pas cu privire la modalitatea de utilizare a robotului de tranzacționare. Instrucțiunile devin disponibile imediat după înregistrare. Veți primi explicații detaliate cu privire la activarea sistemului, configurarea celor mai importante setări și modalitate de tranzacționare cu Profit Maximizer. De asemenea algoritmul vă va furniza un raport complet cu privire la activitățile sale de tranzacționare. Veți avea de asemenea oportunitatea de a tranzacționa manual și de a obține toate ofertele unice din partea brokerilor. De asemenea puteți viziona tutorialele video care demonstrează în detaliu cum se utilizează Profit Maximizer. Puteți citi și Întrebările cele mai frecvente care conțin răspunsuri la toate întrebările trader-ilor.

profit maximizer

Serviciul de asistență clienți

Profit Maximizer nu oferă condiții VIP, din moment ce sistemul furnizează deja clienților săi toate instrumentele necesare. Software-ul este gratuit iar dacă aveți nevoie de orice asistență, serviciul de asistență clienți vă va răspunde prin e-mail la toate întrebările.

Nu uitați că vi se oferă asistență din partea consultanților companiei de brokeri. Aceștia pot fi contactați prin telefon, chat sau formularul de contact în orice moment convenabil pentru dumneavoastră.

Înainte de finalizarea analizei noastre cu privire la Profit Maximizer, am dori să vă reamintim că trebuie să fiți întotdeauna precauți în ceea ce privește roboții de tranzacționare cu opțiuni binare și să vă gândiți de două ori înainte să utilizați Profit Maximizer. Chiar și celui mai bun algoritm îi lipsește asistența din partea omului.

Dacă aveți dubii cu privire la sistem sau în cazul în care considerați că Profit Maximizer este o înșelătorie, puteți accesa site-ul lor oficial și îl puteți evalua în mod individual. Pe de altă parte, acest algoritm este gratuit, așadar nu aveți nimic de pierdut dacă vă decideți să îl testați.

LEAVE A REPLY