Pentru a tranzacționa cu succes, e important să urmezi anumite instrucțiuni. Dacă nu ai stabilită nicio strategie, ar fi ca și cum ai juca la jocurile de noroc sau cazino. Jucătorii la jocurile de noroc rareori reușesc. Acest lucru e adevărat și pentru tranzacționarea opțiunilor binare.

Ar părea că e mai ușor să dai cu banul sau să joci la creștere sau scădere. Reține faptul că niciun milionar nu a făcut o avere din datul cu banul. Cu alte cuvinte, e foarte folositor să te gândești de două ori înainte de a lua orice decizie.

Și pentru a nu te lăsa pradă tentației și intuiției, trebuie să pui o restricție sub foma anumitor principii. Asemenea limitări sau principii se numesc sistem de tranzacționare. Acest sistem ajută traderul să se îndrepte către succes, învățare și câștig. Cu cât îți creezi mai repede sistemul de tranzacționare, cu atât începi mai repede dezvoltarea carierei tale ca trader.

Bazele unei strategii 9789678544

Pentru a câștiga atunci când ai de-a face cu opțiunile binare, categoric trebuie să folosești o anumită strategie. De fapt, acest cuvânt nu implică nimic deosebit de complex. Acestea sunt principii foarte simple, aplicarea și înțelegerea lor nu ar ridica nicio problemă.

Cele mai frecvent folosite strategii de tranzacționare a opțiunilor binare au următoarele caracteristici de bază:

  • analiza tehnică;
  • analiza statistică și părerile experților;
  • teoria probabilității.

Să examinăm pe scurt cum pot fi folosite fiecare dintre aceste strategii.

Analiza tehnică

Ca o regulă, majorității începătorilor nu le place analiza tehnică. Aceasta pare destul de dificilă din cauza graficului, a anumitor linii, unde și bare. Totuși, practica a arătat că puține lucruri sunt mai de încredere decât analiza tehnică.

Doar dobândind această cunoaștere, chiar dacă nu imediat, vei putea să îți faci propriile predicții documentate despre fluctuațiile de preț. E la fel de importantă în tranzacționarea clasică, precum și atunci când ai de-a face cu opțiunile binare.

Pentru a te familiariza cu analiza tehnică, poți încerca să controlezi barele și sfeșnicele japoneze; suport și linii de rezistență; indicatori; model de inversare și modele de continuare a trendului.  9789567599

Dacă înțelegi anumite lucruri, te vei simți mai încrezător și piața nu îți va mai părea ca un cazino. Analiza tehnică – cea mai serioasă și de încredere sursă de informare despre posibilele fluctuații de preț.

LEAVE A REPLY