Ce trebuie să faci pentru a cumpăra o opțiune binară? Înregistrează-te pe site-ul unui broker și depune suma pe care ai de gând să o utilizezi pentru a cumpăra o opțiune. După aceea, poți începe tranzacționarea.

Pentru a cumpăra, trebuie să selectezi mai mulți parametri ai unei opțiuni:

  • activ de bază;
  • valoare;
  • timp și termen de valabilitate.

În ceea ce privește valoarea și timpul, totul este evident chiar și pentru o persoană care nu a mai tranzacționat înainte. Dar ce este un activ, ce trebuie să fie ales în primul rând?

Ideea principală a unui activ de bază

În esență, activul de bază determină exact ceea ce va fi tranzacționat. Pe scurt, simplu și practic, activul de bază este obiectul a cărui cotație se modifică, fiind cel mai important în procesul de decizie.

Un începător poate fi amețit de numărul opțiunilor oferite de către brokeri, ca de exemplu AnyOption. Oricum nu este atât de înspăimântător și complicat.

Alegerea este amplă, dar poate fi categorizată.

Valute 515205411

Valuta este tranzacționată în mod tradițional pe Forex. Cu toate acestea este, de asemenea, prezentă și pe piața opțiunilor binare și întotdeauna în perechi. De exemplu, EUR / USD, GBP / JPY.

Atunci când vezi această combinație, reține că tranzacționezi pe baza faptului că valoarea primei monede va fi mai mare sau mai mică decât a celei de-a doua monede. De exemplu, în cazul în care prețul actual al Euro este de 1.3322 ori mai mare decât prețul dolarului, diagrama EUR / USD va fi în punctul 1.3322. Prin urmare, poți deschide o poziție bazată pe previziunea că prețul va urca și va ajunge la 1.3350 sau va coborî la 1.3300.

În funcție de corectitudinea previziunilor, vei obține sau nu profit. Opțiunile binare sunt bune, pentru că nu trebuie să calculezi cât de departe va merge prețul. Chiar și un singur punct este de ajuns pentru a câștiga.

Acțiuni

Acțiunile din cadrul companiilor mari, precum HSBC sau Apple, pot fi tranzacționate în același fel. În funcție de evenimentele de pe piața mondială, prețul acestor acțiuni poate scădea sau poate crește. Sarcina ta este aceeași, de a prezice corect direcția.

Acest caz este și mai simplu, pentru că ai doar o valoare, care este prețul acțiunii, și nu perechile de valute.

Piața de acțiuni este una dintre cele mai vechi și mai tradiționale piețe. Oricum, în acest caz, este important să alegi o companie ale căror acțiuni sunt de încredere. Există corporații ale căror acțiuni sunt mai de încredere decât unele valute.

Indici

Indicii sunt indicatori ai valorii activelor, care includ calcularea unui index relevant. De exemplu, în cazul în care un index include două active (acțiuni a două societăți diferite), cu o valoare egală și valoarea unuia dintre active scade dramatic, iar valoarea celuilalt se ridică ușor, indexul va scădea.

Există mai multe tipuri de indici, dar de regulă, doar cei mai populari sunt tranzacționați. De exemplu, Nasdaq și Dow Jones sunt indici de pe piața americană. Primul dintre ei include acțiuni ale companiilor hi-tech, iar al doilea – acțiuni ale marilor companii care reprezintă toate sectoarele industriei americane.

În ceea ce privește latura practică a lucrurilor, atunci când tranzacționezi indicii, vezi aceeași diagramă și oscilațiile sale. Sarcina ta este similară tranzacționării cu alt tip de active. Ideea este de a prezice tendința indicilor în viitorul apropiat.

Bunuri 65475433

Totul este foarte simplu și ușor de înțeles aici. Nu doar valutele și acțiunile sunt tranzacționate pe piețele de schimb valutar, ci și bunuri reale. De exemplu, resurse naturale și bunuri de larg consum precum aurul, argintul, uleiul, carnea de porc, bumbacul sau cerealele. Prețurile lor sunt, de asemenea, supuse schimbării. Așa că vei avea posibilitatea de a obține bani prin deschiderea de poziții și estimarea valorilor opțiunilor.

LEAVE A REPLY