XTrade există de mult timp pe piața financiară internațională. Aceasta este o companie de brokeraj stabilă, durabilă, reglementată, care și-a câștigat reputația de companie de top în domeniul tranzacționării cu acțiuni, indici, bunuri, schimb valutar și contracte.

Compania XTrade oferă o varietate de instrumente financiare posibile care sunt adecvate atât pentru utilizatorii începători cât și pentru cei experimentați. Instrumentele financiare oferite de companie includ de asemenea un cont de probă. Acesta reprezintă un mod eficient pentru a practica într-un mediu virtual înainte de a obține accesul la un cont live. Conturile de probă oferă utilizatorilor începători posibilitatea să dobândească cunoștințele necesare legate de piață și să își dezvolte propria strategie financiară.

Pe lângă un cont de probă, compania oferă de asemenea o varietate de servicii pentru traderi, inclusiv calendarul financiar, centrul de training în tranzacționare, un e-book gratuit și multe alte instrumente financiare.

Clienții XTrade primesc de asemenea consultanță gratuită de la experți de top, profesioniști în domeniul e-commerce. Trainingul oferit traderilor reprezintă o parte esențială din serviciile oferite de companie.XTrade 1

XTrade oferă un serviciu non stop de suport clienți prin chat, e-mail și telefon. Acest serviciu este disponibil 24/7 în multe limbi inclusiv engleză, arabă, spaniolă și multe altele.

Retragere

XTrade efectuează retrageri din cont după primirea cererii aferente prin fax sau e-mil. Compania procesează rapid cererile privind retragerea fondurilor, permițând traderilor să își primească banii într-un interval scurt de timp. Clienții încasează plata în decurs de 5 zile lucrătoare. Clientul are de asemenea dreptul de a transfera bani în contul altui client în cadrul companiei. Pentru a retrage fonduri din cont, poți utiliza cardul de credit sau de debit, transfer bancar, CashU, Webmoney și alte mijloace de plată.

Plângeri cu privire la XTrade

Deoarece XTrade este reglementată de un set strict de regulamente, nu pot apărea probleme legate de incorectitudine. Orice plângeri de pe forumuri pot fi asociate cu concurența dintre companii pe această piață dinamică. Compania oferă un serviciu eficient de suport clienți disponibil prin e-mail, chat, telefon sau fax cu descrierea problemei. Specialiștii companiei răspund prompt la plângerile clienților.

XTrade este una din companiile de brokeraj de pe piața curentă care respectă cel mai mult legile. Activitatea companiei este reglementată de Comisia pentru Titluri de valoare și Burse din Cipru (CySEC), care garantează clienților un nivel ridicat de protecție  împotriva fraudei financiare.

Reglementarea brokerului

Pentru mulți ani, XTrade a fost o companie de reglementare. Supervizarea companiei este realizată de CySEC (Comisia pentru Titluri de valoare și Burse din Cipru), care reglementează activitatea companiei printr-o varietate de instrumente de reglementare (regulamente, linii directoare și recomandări). Acestea au scopul respectării regulilor și regulamentelor pentru a proteja clienții împotriva fraudei financiare. Compania XTrade este una din cele mai sigure companii de brokeraj de pe piața financiară internațională.

Bonusuri

XTrade oferă bonusuri semnificative noilor clienți, în funcție de depozit, valoarea bonusului variind între $ 50 și $ 6000. Pe lângă acest bonus, există de asemenea un număr de activități promoționale pentru noii clienți cu bonusuri pentru diferite ocazii. De exemplu, pentru confirmarea numărului de telefon, clienții primesc $ 20 în contul lor de tranzacționare. Se recomandă monitorizarea cu atenție a noilor activități promoționale pentru a nu o rata pe următoarea.

SintezăXTrade 2

Compania XTrade este una din cele mai stabile companii de pe piața financiară internațională. Această companie există pe piață de mai mult de zece ani, oferind serviciile sale de broker în tranzacționarea cu acțiuni, indici, bunuri, schimb valutar și contracte. Această companie oferă condiții avantajoase atât pentru brokerii începători cât și pentru cei experimentați și utilizează numeroase instrumente financiare pentru a face mai atractive condițiile de tranzacționare.

Concluzie

În concluzie, putem spune că XTrade este o companie stabilă, robustă și de încredere, care oferă numeroase avantaje față de multe alte companii. A ajuns la un ridicat standard de servicii. Numeroasele sale activități promoționale oferă oportunitatea de a oferi condiții favorabile pentru tranzacții. Compania este reglementată de CySEC, care face posibilă tranzacționarea pe piața financiară globală fără a te teme de fraudă financiară. În general, XTrade este una din companiile de top și cele mi stabile de pe piața financiară internațională.

LEAVE A REPLY